tipografie-flyere

Răspândește-ți mesajul cu ajutorul Flyerelor!

Publicat pe Publicat în Uncategorized

Efective, flexibile și în același timp un instrument de marketing accesibil.

 Flyerele / flaierele / fluturașii / листовки / флаера – numiți-le cum vreți, semnificația lor va rămâne același. Acestea încă reprezintă unul dintre cele mai populare instrumente de promovare. Flyerele tipărite azi, sunt la fel de importante cum și au fost dintotdeauna.

Clienții noștri, la OmegaHub.md, utilizează flyerele prin diverse metode, unele fiind:

  1. Cutiile poștale
  2. Insertarea lor în publicații
  3. Plasarea lor pe birourile partenerilor de afaceri, hotele, baruri, magazine și/sau evenimente
  4. Distribuirea lor personal în diverse locațiuni

Trimite un mesaj corect și clar

Indiferent de cum folosești flyerele, acestea trebuie să creeze o impresie de professionalism.

Din cauza concurenței din ziua de azi, este important să reflectezi asupra designului, opțiunilor de tipar și cel mai important, mesajul pe care vrei să-l răspândești. Dacă folosești același design de mai mult timp, posibil că ar fi timpul să-l schimbi. Încearcă o viziune nouă asupra mesajului flyerului. Vezi dacă audiența spre care este țintit acest flyer este corect indentificată.

tipar

Încearcă să creezi un text care să prindă.

Nu intra în prea multe detalii despre compania ta, nu încerca să confuzi cititorul cu prea multe mesaje. Folosește listarea prin puncte, propoziții ușor de citit, ușor de înțeles și memorizat. Flyerele de obicei sunt folosite în componență cu alte instrumente de marketing, ca broșuri, cataloage, trifolduri, stickere, promovare outdoor, carduri de fidelitate ș.a. Broșurile, cataloagele sau website-ul ar trebui să ofere mai multe detalii, pe cânt flyerul tău ar trebui doar să direcționeze lumea spre ele, unde se folosesc instrumente de marketing mai complexe.

Folosește titluri care atrag atenția oamenilor. Ofertele speciale și reducerile sunt metode eficiente pentru a atrage atenția audienței țintă. Gândește-te ce ți-ar atrage ție atenția, folosește aceleași idei pentru flyerul tău.

tipografie_flyere

Impresionează cu un design reușit

Marketingul pe care îl faci reprezintă imaginea business-ului tău, prin urmare, ai grijă ca designul flyerului să fie curat și profesionist. Dacă nu poți crea designul de unul singur, ar trebui să apelezi la un specialist. Dacă poti crea de unul singur un proiect de design, dar ai nevoie de inspirație, încearcă să dai o căutare pe google. Această sursă îți va oferi sute de idei creative. Poate găsești ceva special pentru tine!

tipuri de hartie

Hârtia este doar hârtie, corect?

Greșit! Noi tipărim flyere pe diverse tipuri de hârtie, marimi, greutăți. Formatul cel mai popular folosit de clienții noștri este A5, dar putem tipări si pe alte mărimi, de la A7 până la A3. Aveți la alegere:

  1. hârtie mată
  2. lucioasă
  3. hărtie de diverse greutăți (grosimi) de la 80gr/m2 până la 350gr/m2 pentru carduri promo.

Desigur că putem lamina fluturașii dumneavoastră la dorință în mat sau gloss. Sunt multe tipuri de hârtie, pentru a alege ceva potrivit pentru dumneavoastră, vă rugăm sa ne contactați.

rezultate flyer

Clienții noștri cunosc că flyerele aduc rezultate.

Mai ales atunci când sunt testate diverse mesaje, design diferit sau mai multe modalități de distribuire a acestora. Ei au încredere în noi, în calitatea tiparului oferit, la timp și la prețuri bune.

Pentru comenzile în număr de mii de exemplare, calitatea serviciilor / materialelor poligrafice este garantată de mașina de tipar offset. Pentru calitatea comenzilor mici – răspunde printerul nostru digital Konika Minolta.

Pentru a-ți începe campania de promovare prin flyere, vizitați pagina noastră www.OmegaHub.md, sau contactați echipa noastră azi!

Rolul nostru este să vă ajutăm să vă creșteți business-ul! Vă oferim cele mai bune soluții tipografice!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *